Zentangle challenge

The Diva Zentangle Challenge #152 ’Aquafleur′

Ik heb een paar weken overgeslagen, maar vanavond heb ik wat gespeeld met de nieuwe Zentangle ‘Aquafleur’. Dat was erg leuk! Dus hieronder vind je mijn inzending voor de Zentangle challenge #152 ‘Aquafleur’ ​​van The Diva.

20140129 Zentangle-challenge 152 'Aquafleur' by Janet Plantinga 96dpi - bijgeknipt

VERKOCHT

The Diva’s Zentangle challenge #148

This week I played around a bit with different materials for the Zentangle challenge by The Diva of this week. I used tracing paper (double) with the color on the inside and the front of the second page. The result was not what I hoped for unfortunately. But isn’t that the intention of playing around? Finding out what works and what not? And I used my new white gel ink pen by Pentel, and a metallic copper ink pen by Sakura.

Thanks for stopping by and a merry, merry X-mas to you all and see you next year.


Deze week heb ik wat gespeeld met verschillende materialen voor de Zentangle challenge van The Diva van deze week. Ik gebruikte calqueerpapier (dubbel) met de kleur aan de binnenkant en de voorkant van de tweede pagina. Het resultaat was helaas niet wat ik had gehoopt. Maar is dat niet de bedoeling van spelen? Uitzoeken wat werkt en wat niet? En ik gebruikte mijn nieuwe witte gel-inktpen van Pentel en een metallic koperen inktpen van Sakura.

Bedankt voor het lezen en een vrolijk, vrolijk kerstfeest voor jullie allemaal en tot volgend jaar.

20131211 - Diva Challenge 148 by Janet Plantinga

The Diva’s Zentangle challenge #146

In de zentangle-uitdaging van The Diva van deze week hoeven we slechts twee tangles te gebruiken, Pea-nuckle en Well. Zoals gewoonlijk probeerde ik er mijn eigen draai aan te geven. Hoewel het netter had kunnen zijn en ik een paar kleine foutjes heb gemaakt, ben ik nog steeds blij met het resultaat.

Bedankt voor je bezoekje! Opmerkingen zijn zeer welkom.

.

20131125 Diva challenge 145 by Janet Plantinga 96dpi

The Diva’s Zentangle challenge #145

Ik moet zeggen dat het altijd leuk is om mee te doen aan de challenges van The Diva. Deze week kunnen we spelen met een nieuwe tangle ‘Quib’. Ik kwam tot onderstaande tekening. Ik schijn het nooit klein te kunnen houden. Nou, dat ben ik :-). Ik probeer er mijn eigen draai aan te geven.

20131119 Zentangle challenge 145 by Janet Plantinga 96dpi

The Diva’s Zentangle challenge #144

Bij de Zentangle-uitdaging van The Diva van deze week werden we geïnspireerd door een video van Sakura met insecten. Hieronder mijn kijk op de uitdaging. Had veel plezier met het tekenen van dit stuk. Ik gebruikte een ​​mot als inspiratie.

Letraset Promarkers en Artline Drawing systeempennen.

.

20131116 Zentangle challenge 144 by Janet Plantinga 96dpi

VERKOCHT

Bloemige beterschapskaart

Vorige week maakte ik een beterschapskaart voor mijn nicht. Het tekenen duurde ongeveer twaalf uur.

Artline Drawing System Pigment Ink, Letraset Promarkers en Flexmarkers op papier, 21 x 29,7 cm (A4)

The Diva’s Zentangle challenge #139

In this week’s Zentangle challenge by The Diva, it’s all about using the pattern ‘8s Parte Dos‘. I never tried this pattern before, so it was a bit tricky finding out how it works. I decided to combine it with a celtic knot, what was an extra difficulty. I love a good challenge ;-). The original drawing is 10cm x 9cm.


In de Zentangle challenge van The Diva van deze week draait het allemaal om het gebruik van het patroon ‘8s Parte Dos’. Ik heb dit patroon nog nooit geprobeerd, dus het was even zoeken hoe het werkt. Ik besloot het te combineren met een Keltische knoop, wat een extra moeilijkheid was. Ik hou van een leuke uitdaging ;-). De originele tekening is 10cm x 9cm.

20131009 Diva challenge 139 by Janet Plantinga 200dpi

The Diva’s Zentangle challenge #138

This week’s challenge by The Diva is about getting inspired by stuff in your own home. Well, that was easy for me, I photographed my furniture and stuff for about an hour. I was surprised to find that much inspiration, enough for weeks ‘n’ weeks! I ended up using some decoration on an antique sewing machine, which is nearly faded, but still inspiring. So, this is what I came up with. I edited a bit on my computer, I only drew the left part and copied it to the right. I actually like drawing on my computer as well and I often combine the techniques.

I will probably recreate this design some time, but a bit cleaner, as I don’t like the crooked lines that much :-). For now, this will do.


De challenge van deze week van The Diva gaat over inspiratie opdoen door spullen in je eigen huis. Nou, dat was makkelijk voor mij, ik fotografeerde mijn meubels en spullen ongeveer een uur. Ik was verrast om zoveel inspiratie te vinden, genoeg voor weken en weken! Uiteindelijk heb ik wat decoratie gebruikt op een antieke naaimachine, die bijna vervaagd is, maar nog steeds inspirerend. Hier kwam ik dus op uit. Ik heb een beetje op mijn computer bewerkt, ik heb alleen het linker gedeelte getekend en naar rechts gekopieerd. Ik vind het eigenlijk ook leuk om op mijn computer te tekenen en ik combineer de technieken vaak.

Ik zal dit ontwerp waarschijnlijk ooit opnieuw maken, maar een beetje schoner, want ik hou niet zo van de kromme lijnen :-).

Zentangle challenge 138 by Janet Plantinga (edited) - verkleind

The Diva’s Zentangle challenge #131

So, this is my second entry for a zentangle challenge of The Diva. I liked doing it last week… I made a 3D version of it.


Dit is mijn tweede inzending voor een zentangle challenge van The Diva. Ik vond het vorige week leuk om te doen… Ik heb er een 3D-versie van gemaakt.

20130812 - Zentangle weekly challenge 131 96dpi