The Diva’s Zentangle challenge #148

This week I played around a bit with different materials for the Zentangle challenge by The Diva of this week. I used tracing paper (double) with the color on the inside and the front of the second page. The result was not what I hoped for unfortunately. But isn’t that the intention of playing around? Finding out what works and what not? And I used my new white gel ink pen by Pentel, and a metallic copper ink pen by Sakura.

Thanks for stopping by and a merry, merry X-mas to you all and see you next year.


Deze week heb ik wat gespeeld met verschillende materialen voor de Zentangle challenge van The Diva van deze week. Ik gebruikte calqueerpapier (dubbel) met de kleur aan de binnenkant en de voorkant van de tweede pagina. Het resultaat was helaas niet wat ik had gehoopt. Maar is dat niet de bedoeling van spelen? Uitzoeken wat werkt en wat niet? En ik gebruikte mijn nieuwe witte gel-inktpen van Pentel en een metallic koperen inktpen van Sakura.

Bedankt voor het lezen en een vrolijk, vrolijk kerstfeest voor jullie allemaal en tot volgend jaar.

20131211 - Diva Challenge 148 by Janet Plantinga

7 reacties op “The Diva’s Zentangle challenge #148”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *