The Diva’s Zentangle challenge #138

This week’s challenge by The Diva is about getting inspired by stuff in your own home. Well, that was easy for me, I photographed my furniture and stuff for about an hour. I was surprised to find that much inspiration, enough for weeks ‘n’ weeks! I ended up using some decoration on an antique sewing machine, which is nearly faded, but still inspiring. So, this is what I came up with. I edited a bit on my computer, I only drew the left part and copied it to the right. I actually like drawing on my computer as well and I often combine the techniques.

I will probably recreate this design some time, but a bit cleaner, as I don’t like the crooked lines that much :-). For now, this will do.


De challenge van deze week van The Diva gaat over inspiratie opdoen door spullen in je eigen huis. Nou, dat was makkelijk voor mij, ik fotografeerde mijn meubels en spullen ongeveer een uur. Ik was verrast om zoveel inspiratie te vinden, genoeg voor weken en weken! Uiteindelijk heb ik wat decoratie gebruikt op een antieke naaimachine, die bijna vervaagd is, maar nog steeds inspirerend. Hier kwam ik dus op uit. Ik heb een beetje op mijn computer bewerkt, ik heb alleen het linker gedeelte getekend en naar rechts gekopieerd. Ik vind het eigenlijk ook leuk om op mijn computer te tekenen en ik combineer de technieken vaak.

Ik zal dit ontwerp waarschijnlijk ooit opnieuw maken, maar een beetje schoner, want ik hou niet zo van de kromme lijnen :-).

Zentangle challenge 138 by Janet Plantinga (edited) - verkleind

7 reacties op “The Diva’s Zentangle challenge #138”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *