The Diva’s Zentangle challenge #139

In this week’s Zentangle challenge by The Diva, it’s all about using the pattern ‘8s Parte Dos‘. I never tried this pattern before, so it was a bit tricky finding out how it works. I decided to combine it with a celtic knot, what was an extra difficulty. I love a good challenge ;-). The original drawing is 10cm x 9cm.


In de Zentangle challenge van The Diva van deze week draait het allemaal om het gebruik van het patroon ‘8s Parte Dos’. Ik heb dit patroon nog nooit geprobeerd, dus het was even zoeken hoe het werkt. Ik besloot het te combineren met een Keltische knoop, wat een extra moeilijkheid was. Ik hou van een leuke uitdaging ;-). De originele tekening is 10cm x 9cm.

20131009 Diva challenge 139 by Janet Plantinga 200dpi

11 reacties op “The Diva’s Zentangle challenge #139”

  1. Wow, I can not believe this! It is amazing. I was just looking at “cruze” and wondering how to integrate it and you have done it. Sign it and frame it. I agree with Shelly, it is a masterpiece.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *