Kunstenaars in de cel

Mijn cel in de Blokhuispoort, de voormalige gevangenis in Leeuwarden is ingericht. De komende twee weken kun je me daar vinden, in ieder geval van woensdag tot en met zaterdag. Zaterdag 23 juli is mijn laatste dag.

Niet alleen kun je bij mij schilderijen en kunstkaarten kopen, maar ik bied ook een mini-workshop Zentangle aan. In ongeveer 15 minuten leer ik je de basisprincipes van zentangling. Sommigen noemen het de volgende kleuren voor volwassenen.

Ik zit in de cel vanwege een bijzonder project ‘Kunstenaars in de cel’, een project van ‘Leeuwarden 2018’. Leeuwarden is anno 2018 de culturele hoofdstad van Europa. Voor mij een mooie gelegenheid om te ontdekken of ik het leuk vind om in een atelier te werken in plaats van thuis. Kom je even een kijkje nemen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *