Schilderij ‘Fryslân’

Ja, hij is klaar! Mijn nieuwe schilderij ‘Fryslân’. Het schilderij zal binnenkort verhuizen naar… Australië! Het thema is Fryslân, kan jij alle Friese elementen ontdekken? Als je naar beneden scrollt, dan zie je welke thema’s erin staan.

Het kostte me 47 uur om dit schilderij te bedenken, ontwerpen en schilderen. Zeer tevreden met het resultaat!

Painting 'Fryslân', acrylic on canvas, 30 x 40 cm, by Janet Plantinga
30x40cm, acryl op doek
Painting 'Fryslân', acrylic on canvas, 30 x 40 cm, by Janet Plantinga, close-up cow
Close-up Friese koe

In het schilderij vind je: een Friese koe, de Friese vlag, het beeld ‘De stenen man’ in Harlingen, balonvaarten in Joure, kaatsen, fierljeppen, Grutte Pier, de waterpoort in Sneek, skûtsjesilen, de elfstedentocht, de Waag en de Oldehove in Leeuwarden, beeld van het vrouwtje van Stavoren, een Fries paard, eierzoeken, het beeld van Rembrandt van Rijn en Saskia van Uylenburgh (zij huwden in Sint Annaparochie) en het Wad.

Tagged ,

2 gedachten over “Schilderij ‘Fryslân’

  1. Your painting is amazing! So clear, light and interesting. Keep going!

    1. Thank you so much!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *