Zentangles

Nu al in de kerststemming

Nou, ik kreeg er gewoon zin in, ‘opgesloten’ zittend in een cel in de voormalige gevangenis Blokhuispoort in Leeuwarden: kerstbomen tekenen. Dus ik heb alle tijd om ze te scannen en af ​​te drukken op kaarten en ze op markten te verkopen. Een sneak preview…

Christmas zentangle tree with zengems by Janet Plantinga

Christmas zentangle tree by Janet Plantinga

Christmas tree zentangle by Janet Plantinga

The Diva Zentangle Challenge #152 ’Aquafleur′

Ik heb een paar weken overgeslagen, maar vanavond heb ik wat gespeeld met de nieuwe Zentangle ‘Aquafleur’. Dat was erg leuk! Dus hieronder vind je mijn inzending voor de Zentangle challenge #152 ‘Aquafleur’ ​​van The Diva.

20140129 Zentangle-challenge 152 'Aquafleur' by Janet Plantinga 96dpi - bijgeknipt

VERKOCHT

The Diva’s Zentangle challenge #139

In this week’s Zentangle challenge by The Diva, it’s all about using the pattern ‘8s Parte Dos‘. I never tried this pattern before, so it was a bit tricky finding out how it works. I decided to combine it with a celtic knot, what was an extra difficulty. I love a good challenge ;-). The original drawing is 10cm x 9cm.


In de Zentangle challenge van The Diva van deze week draait het allemaal om het gebruik van het patroon ‘8s Parte Dos’. Ik heb dit patroon nog nooit geprobeerd, dus het was even zoeken hoe het werkt. Ik besloot het te combineren met een Keltische knoop, wat een extra moeilijkheid was. Ik hou van een leuke uitdaging ;-). De originele tekening is 10cm x 9cm.

20131009 Diva challenge 139 by Janet Plantinga 200dpi

The Diva’s Zentangle challenge #131

So, this is my second entry for a zentangle challenge of The Diva. I liked doing it last week… I made a 3D version of it.


Dit is mijn tweede inzending voor een zentangle challenge van The Diva. Ik vond het vorige week leuk om te doen… Ik heb er een 3D-versie van gemaakt.

20130812 - Zentangle weekly challenge 131 96dpi

Hartelijk gefeliciteerd

Sakura Pigma Micron, grafiet en Letraset Promarkers op papier
Sakura Pigma Micron, grafiet en Letraset Promarkers op papier
Kaartje 'Hartelijk gefeliciteerd' - Ingekleurd
Sakura Pigma Micron, grafiet en Letraset Promarkers op papier