Markets

Kerst in de steigers

janet-plantinga-art-op-kerstmarkt-kerst-in-de-steigers-blokhuispoort-leeuwarden

Wat een geweldige kerstmarkt in de Blokhuispoort in Leeuwarden! Bedankt mama voor je geweldige hulp, bedankt aan alle bezoekers van de markt, bedankt aan al mijn klanten, bedankt voor alle leuke praatjes, bedankt voor de organisatie van de markt. Aan dat lieve meisje dat van haar vader de pennen kreeg om boomballen te versieren: succes met decoreren en ik ben heel benieuwd naar het resultaat. Aan de aardige dame die me leerde ‘wichtelen’: ik hoop dat je vrienden de verrassingen die je ze hebt gegeven leuk vinden. Aan Jan en Marjan: heel veel geluk samen! Dat moet geen probleem zijn met het kleine liefdesblokje dat je hebt gekocht. Zomaar wat van de leuke contacten van gisteren en vandaag. Nu ga ik mijn benen wat welverdiende rust gunnen. Morgen is de opruimdag ;-).

Kerst in de steigers Read More »

Rembrandtmarkt groot succes

Uitkijkend op de Van Harenskerk afgelopen zaterdag had ik een stand op de Rembrandtmarkt in St. Annaparochie. Wat een geweldige markt was het! Volgend jaar doe ik zeker weer mee. Er was zelfs een bezoeker die het zo leuk vond om naar mijn kunst te kijken en mij kunst te maken dat ze meer dan een uur bleef. Hoe cool is dat?

Tussendoor ben ik wat aan het tekenen geweest, al was er niet veel tijd om te tekenen. Voor degenen die mij hebben zien tekenen, dit is het eindresultaat! Klein maar fijn.

20160806 Doodle during Rembrandtmarkt by Janet Plantinga

Rembrandtmarkt groot succes Read More »

Zeer koud tijdens Lammetsymet

Vandaag had ik een kraampje op Lammetsymet in Sint Annaparochie, waar ik geboren ben. Ik bracht mijn schilderijen, tekeningen en beschilderde voorwerpen mee. De dag begon vroeg, want we moesten om 7.30 uur aanwezig zijn om onze stand in te richten. Helaas was het zo koud dat ik de hele dag twee jassen en een sjaal droeg. Als ik handschoenen had meegenomen, had ik ze ook gedragen! Zo koud was het.

Maar dat mocht de pret niet drukken! Ik zag veel bekende gezichten en verkocht aardig wat. Zelfs een van mijn favoriete originele tekeningen van een nachtvlinder. Ik weet zeker dat de mot een geweldig nieuw thuis krijgt. Het is zo leuk als mensen heel enthousiast zijn over iets dat je hebt gemaakt.

20131116 Zentangle challenge 144 by Janet Plantinga 96dpi

In augustus ben ik weer in Sint Annaparochie, op de Rembrandtmarkt. De jaarlijkse kunst- en curiosamarkt rondom de Van Harenskerk. De kerk waar Rembrandt zijn Saskia trouwde.

Samen met mijn moeder achter de kraam
Bron: facebook.com/lammetsymet

Zeer koud tijdens Lammetsymet Read More »