Kerst in de steigers

Wat een topdagen waren dat in de Blokhuispoort op de kerstmarkt! Bedankt mams voor de gezellige hulp, bedankt aan alle bezoekers, bedankt aan alle klanten die iets bij me hebben gekocht, bedankt voor alle leuke gesprekjes, bedankt organisatie voor de top-organisatie :-). Aan dat lieve meisje dat van haar papa pennen heeft gekregen om kerstballen mee te versieren: succes, ik ben benieuwd naar het resultaat. Aan de mevrouw die me leerde wat ‘wichtelen’ is: ik hoop dat de vriendinnen blij zijn met de verrassing. Jan en Marjan: veel geluk samen! Met zo’n lief blokje moet dat lukken. Een heel kleine greep uit alle leuke contacten van gisteren en vandaag. Nu gaan de beentjes welverdiend omhoog. Morgen wordt een opruimdag ;-).

Heb je me op de markt bezocht en je wilt alsnog iets kopen? Stuur me dan een mailtje door op het linkje in het linker menu te klikken.

janet-plantinga-art-op-kerstmarkt-kerst-in-de-steigers-blokhuispoort-leeuwarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *