Schetsopdracht ‘Natuurschatten’

In een drukke wereld waarin tijd kostbaar is, hebben mijn vriendinnen en ik een leuke manier gevonden om meer tijd vrij te maken voor creativiteit en ontspanning: wekelijkse schetsopdrachten. Elke week geeft een van ons een nieuwe opdracht, variërend van eenvoudige onderwerpen tot meer uitdagende thema’s. Soms blijft het bij een snelle schets, andere keren werk ik het verder uit, tot zelfs een tekening of schilderij. Het inspireert ook om nieuwe technieken en stijlen uit te proberen. Het idee van schetsopdrachten begon als een spontane inval, maar het bleek al snel een blijvertje. Dus, de volgende keer dat je je gestrest voelt of behoefte hebt aan een creatieve uitlaatklep, overweeg dan om een schetsboek te pakken en je vrienden uit te nodigen voor een vergelijkbare reis van ontdekking en expressie.

Afgelopen week was de opdracht: Schets iedere dag een natuurschat die je vindt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *