Categorie: Tekeningen

Schetsen aan de Potmarge

De Potmarge is een van de mooiste gebieden van Leeuwarden. Gisteren was het heerlijk wandelen langs deze eeuwenoude waterloop. Ondertussen doorkijkjes en bomen schetsend, terwijl de zon scheen. Ik hou van de lente! Een paar snelle schetsen:

Lees verder

Verluchte letter

Vanuit een opdracht voor de Kunstacademie, maakte ik mijn versie van een verluchte letter. Deze werden in de Middeleeuwen vaak gebruikt voor het illustreren van manuscripten. De verluchte letter bevat enkele Keltische vlechtmotieven en een Middeleeuws fantastisch dierenmotief.

Lees verder

Nu al in kerstsferen

Tja, ik had er gewoon zin in, daar in de cel in de Blokhuispoort: kerstbomen tekenen. Handig, want dan kan ik ze de komende tijd inscannen en afdrukken op kaarten voor de verkoop. Een sneak preview…

Lees verder

Mijn interpretatie van een kolibrie

Lees verder

Aquarelleren oefenen

 

Lees verder

De zentanglechallenge van The Diva #169 ‘Circles′

Mijn inzending van de zentanglechallenge van The Diva van deze week.

Lees verder

Aquarel ‘OBD’ (2014)

Speciaal voor de zeventigste verjaardag van mijn moeder maakte ik deze aquarel van de boerderij van mijn ouders. De tweede aquarel ooit die ik heb gemaakt.

Lees verder

The Diva zentanglechallenge #152 ’Aquafleur′

Ik heb een paar weken niet meegedaan, maar vanavond heb ik even gespeeld met het nieuwe zentanglepatroon ‘Aquafleur’. Dat was leuk! Dus, hieronder mijn inzending voor de zentanglechallenge van The Diva van deze week. Tot volgende week! Janet

Lees verder

Zelfportret

Lees verder

Portrait Gerda Goudberg

Vandaag dit portret gemaakt voor goede vriendin Gerda, die vandaag maar liefst 47 jaar oud is geworden.

Lees verder